Задължително посещавам Евиза през всеки сезон

Не знам каква е причината, но аз съм една от жените, които изключително трудно си намират дрехи. Да, ясно ми е, че повечето представители на нежния пол обикалят десетки магазини, докато си харесат нещо, но те го правят по-скоро за удоволствие. При мен проблемът наистина беше сериозен и почти не успявах да си купя свестни дрехи – или не ми стоят добре, или няма моят размер (за моето крушовидно тяло), или цветът не ми харесва, или материята е некачествена и така нататък, и така нататък. Ето защо, когато една приятелка ми предложи да погледна какво има в онлайн магазин Евиза, почти й се изсмях – аз не мога да си намеря нищо по обикновените бутици, пък камо ли онлайн.

Скоро след това, обаче, вече обсипвах приятелката си с благодарности, целувки и прегръдки, защото Евиза се оказа идеалното място за мен. Именно тук винаги успявам да си харесам страхотни дрешки, цената им е много добра и поне засега кройките и размерите ми пасват чудесно. Дори си изградих нещо като навик да посещавам онлайн магазина през всеки сезон и да правя една голяма поръчка. Обновявам гардероба си от глава до пети, без да губя излишно време и да харча прекалено много пари.

Още през февруари чакам нетърпеливо новите пролетни колекции в Евиза. Винаги си харесвам някоя ефирна дълга туника, както и поне две-три поли до коляното. Много ми допадат дългите женски панталони, които се продават в този електронен бутик. Именно в пролетните колекции се влюбвам в няколко такива модела и често се чудя кои да избера, за да не ги поръчвам всичките. Обикновено се спирам на един чифт дънки и още един стилен панталон в тъмен цвят.

Разбира се, с още по-голямо нетърпение чакам свежите летни модели от Евиза. Банските и плажната ми рокля задължително са оттам. Добре се обзавеждам и с разнообразни потничета, къси панталонки и летни роклички. Почти всяка година по това време съм канена и на някаква сватба, така че понякога се обръщам към Евиза дори и за официален тоалет.

Не пропускам да посетя онлайн магазина и през есента и зимата. Мразя студеното време, но все пак се успокоявам малко, когато си обзаведа добре гардероба за неприятните есенно-зимни месеци. Обикновено в началото на есента си поръчвам някоя жилетка или якенце. Оставям голямото пазаруване за Черния петък в електронния бутик, когато разпродажбите наистина са впечатляващи. На този ден прекарвам почти цялото си време в Евиза и накрая се оказвам с препълнена количка с дебели пуловери, нови дълги панталони и елегантни плетени рокли с различна дължина. Не пропускам и бельото, като най-много ми харесват бодитата.

Be the first to comment

Leave a Reply