Какво задължително да носите в дамската си чанта

1. Зарядно за телефон – няма значение кога съм заредила телефона си, има огромна вероятност батерията да ми падне до деня и аз да съм в движение. Затова винаги нося зарядно за телефон в чантата си, в моя случай допълвам към него слушалки и бисквитка за мобилен интернет. 

2. Дезодорант – съвсем сериозна съм. Може да си мислите, че да носите дезодорант в чантата си е просто бонус, но с времето се убедих, че това е един от най-нужните продукти от моя списък.

Никога не знаеш кога ще ти стане топло през деня или ще се наложи да се освежиш преди среща. Разбира се, не е нужно да носиш голяма опаковка, отиди до най-близкия козметичен магазин и се снабди с такъв в размер за пътуване.

3. Превръзки / тампони – не мисля, че има смисъл да пиша тук нещо защо именно винаги трябва да ги имаме в чантата си. Защото няма нищо по-лошо от това да нямаш резервен тампон или превръзка ( в зависимост от това, което използваш ).

4. Балсам за устни – не обичам усещането за сухи устни. И понеже знам, че тези малки балсамчета се губят много лесно, съм се запасила с около 3, за да бъда винаги сигурна, че имам един под ръка. 

5. Малка чантичка с гримове – ако носите грим, е хубаво да носите най-важните неща, които биха ви потрябвали при нужда – гланц, матираща пудра и спирала.

6. Крем за ръце – също, както при сухите устни, сухата кожа на ръцете не носи никакъв комфорт.

7. Дезифенктант за ръце – никога не знаеш в каква ситуация ще попаднеш и е винаги по-добре да имаш нещо, с което да махнеш гадните микроби от ръцете си.

8. Дъвка / ментови бонбони – винаги имам в себе си пакетче с дъвки. Знаете – все някой ще попита дали имате дъвка или на вас ще ви потрябва, защото свежия дъх е една от основите за хубаво впечатление и добро настроение през деня.

9. Интимни мокри кърпички – винаги е хубаво да имате такива, особено, ако сте в двизение цял ден или сте били във фитнеса по-рано през деня. Винаги е важно да останем свежи и чисти през деня, дори и там долу.

Be the first to comment

Leave a Reply