ТОП 10 признака на модерната жена

Някои жени живеят в бъдещето, други – изобщо не могат да се простят с миналото. Проверете дали сте съвременна жена!

1. Съвременната жена не се бои от техниката

Очевидно е, че за разлика от баба си, умееш да ползваш съвременните устройства, но само умението да укротяваш технологичните машинки е малко. Защото съвременната жена не вярва в това, че технологиите са световно зло, не смята да се разграничава от „лошото“ влияние на децата си и не вярва в това, че смартфоните убиват нещо важно в нас.

2. Съвременната жена изглежда така, както й харесва

Именно на нея, а не на хората, които я заобикалят. Ако иска да прави мускули, прави ги и не се интересува от упреците, че това не е женствено. Ако иска да уголеми устните си – прави и това. Защото може. И смята, че това не е проблем. А вие как смятате?

3. Съвременната жена живее в мрежата

Не разбира се през цялото денонощие, но мрежата е важна част от нейния живот. Затова, защото това е удобно: тук може да четеш и да гледаш филми, може да общуваш с приятели. И не, виртуалните приятели не са по-лоши от истинските, някои от тях са и съвсем реални. Може също да се правят покупки, да се работи, да се запознаваш, влюбваш и да правиш почти всичко.

4. Съвременната жена е ерудирана

Именно защото прекарва много време в мрежата. Е, би било странно да имаш под ръка бездънен източник на информация и да не научиш нищо ново, нали? Уточняваме: жената, която ползва Интернет само за това, да чете програмата за телевизията и да поства рецепти и статуси във Фейсбук, не е съвременна. Всъщност, уточняваме го за всеки случай.

5. Съвременната жена следи за здравето си

Днешните момичета, за разлика от майките си, се замислят за здравето си не тогава, когато ги заболи, а тогава, когато всичко е напълно в ред. Ние нямаме и идея кой ги е научил, но това е факт.

6. Съвременната жена е вечно млада
Възраст вече няма – и това също е факт. Просто, защото за съвременната жена повече няма нищо неуместно. Уместно е всичко, което й харесва, при това във всяка възраст. Още едно образование на 30+? Никакъв проблем! Да роди първото си дете на 40+? Също. Обръснати слепоочия, скъсани джинси и нова татуировка в чест на пенсионирането? Отлична идея!

7. Съвременната жена избира хоби, което й харесва

А не това, което някой друг смята за достатъчно женствено. Ако на жената й харесва да бродира, ще бродира. Със същия успех може да тренира бойни спортове или да стреля с лък.

8.Съвременната жена следи новостите

И тя вече сигурно има скутер. И дори е опитала да се повози на него.

9. За съвременната жена няма забранени теми

Защото тя не е от голямото „Добро утро“.

10. Съвременната жена е свободна и не зависи от никого

Защото това е главното качество на съвременния човек. Независимо от пола му.

Be the first to comment

Leave a Reply