Какво се крие зад успеха на базалните импланти?

Един от начините да върнете загубеното си самочувствие поради липса на зъби в устата е да се доверите на денталните импланти, които ще изиграят важна роля за това усмивката отново да грейне на лицето ви. Често хората смятат, че имплантирането е прекалено скъпа екстра, но в наши дни благодарение на базалната имплантология и този проблем е разрешен изцяло.

Ако искате да се запознаете отблизо с базалните импланти може да посетите специализираните центрове по базална имплантология, какъвто е www.swissimplants.eu например. В тази публикация ще ви дадем пълна информация, която да имате предвид при започване на лечение със зъбни импланти. А сега прочетете внимателно следващите редове.

Базалните импланти имат множество предимства пред останалите, за които си заслужава да пишем. Първото преимущество на BOI имплантите е, че те не налагат костозаместване, колкото и напреднала да е формата на проблема ви. Този вид импланти се предлага на хора с напреднало пародонтално заболяване и на пациенти с пълна или частична липса на зъби.

С иновативните импланти вие може да получите нови зъби от три до пет работни дни. Самите импланти се понасят добре от организма, който не отхвърля чуждото тяло, за разлика от конвенционалните импланти, където непоносимостта е възможна. Бързите оздравителни процедури са в основата на популярността на базалните зъбни импланти.

Освен получаването на здрави и красиви зъби, пациентите възстановяват и дъвкателната си способност. Най-после оплакванията от попаднала храна под протезата ще изчезнат, а това е много важно за мнозина изпитвали дискомфорта от дразнещи трошички и остатъци.

В обобщение ще кажем, че базалният имплант е изключително здрав заради материала, от който е изработен. Титаниевата сплав тук играе много важна роля, както и самото закрепване в най-здравата кортикална кост. Надяваме се, всичко написано да ви помогне при решението за поставяне на дентални импланти, с чиято помощ ще се почувствате значително по-добре, отколкото да търпите постоянните негативи породени от липсата на зъби в устата ви.

Be the first to comment

Leave a Reply