Как да изберем оригинален подарък за мъж?

Човекът, който избира подарък за мъж, може да се затрудни да измисли нещо оригинално. Тази статия обаче предлага някои чудесни идеи, които могат да се използват като вдъхновение при избора на подаръци – независимо дали се подаряват на Коледа, Нова година или на рожден ден например! Ако случайно, не откриете точната идея тук може да разгледате идеите за подарък за рожден ден на мъж на екипа на IskamChasovnik.com. Там те са над 100 и към всяка има допълнителни съвети.


Първата стъпка при избора на подходящ подарък е да разберете какъв повод празнува този човек – знаете ли неговите предпочитания? Обърнете внимание дали има някакви специфични неща, поискани в кръга на вашето семейство/приятели, за да не изглежда, че всъщност сте пренебрегнали негови нужди и т.н.

Кой е любимият му спорт? От каква екипировка се нуждае, за да бъде още по-запален по него от преди – например нова топка. Можете също така да му подарите видеоклипове с тренировки в YouTube, ако знаете какво му е интересно да научи!

Ако е любител на изкуството, можете да му подарите бои или инструменти за студиото му; така всичко ще изглежда по-цветно и арт!

Ако обича музиката също има много варианти като китара, музикален диск или плоча, а защо не и да създадете плейлист в iTunes от песни на популярни изпълнители и да му го подарите?

Ако мъжът в живота ви е сериозен геймър, подарете му нещо, което наистина ще го развълнува. Една нова игра или компютърен хардуер могат да го направят наистина щастлив, но рискувате много нощи до късно да стои пред играта!

Защо не попитате половинката си просто какво иска за рождения си ден или за Коледа? Понякога това е най-добрият вариант, повечето мъже с радост биха споделили от какво всъщност наистина имат нужда. Така ще сте сигурни, че подаръкът ще му допадне и в същото време ще бъде практичен и ползван често.

А защо не преживяване?

Активните забавни подаръци са чудесни, защото включват време с човека! Можете да отидете на скално катерене, да участвате в пътуване с приключенски спортове като планинско колоездене или гмуркане. Или ако се чувствате авантюристично настроени, опитайте някоя нова дейност, като например изкачване на планински склон, а след това нощен лагер под звездите – това със сигурност ще бъде незабравимо преживяване.

В краен случай…

Понякога наистина е трудно да се разбере какво би искал един мъж, особено ако той има всичко. Но не се притеснявайте! Има много начини да му подарите нещо страхотно, без да знаете неговите интереси или предпочитания – всичко, което е необходимо за тази стратегия, е да разберете къде обикновено пазарува или кои са му любимите марки. След това отивате в конкретния магазин и просто му вземате ваучер на някаква стойност. Така ще сте сигурни, че ще получи добър подарък, който рано или късно ще използва.

Be the first to comment

Leave a Reply