Как да изберем подходяща чанта за работа?

Ако вие сте от онези момичета, които вечно бързат и ежедневието им е изпълнено с множество предизвикателства като работни срещи, презентации и подписване на документи, то със сигурност се нуждаете от чанта, която да е хем функционална, хем в крак с модата и да не забравяме – да подхожда на работния ви дрескод. Да, говорим за вашата чанта за работа или така наречената ежедневна чанта.

И тъй като чантата е неизменна част от професионалното ви излъчване, тя трябва да бъде привлекателна и минималистична, без излишен блясък по нея. Тя също така трябва да държи вашите работни материали добре организирани, така че да ви улеснява и не на последно място: да е достатъчно издръжлива на натоварване.

При избора на подходяща чанта за работа, основният въпрос е: Как използвате своята работна чанта? Може би работата ви е свързана с пътуване или пък се налага да носите лаптоп със себе си, а може би се придвижвате с градски транспорт? Отговаряйки си на тези въпроси, ще добиете по-ясна представа как би изглеждала вашата идеална ежедневна чанта.

За да направим изборът ви още по-лесен, ще се спрем на три основни момента, а именно:цвят, размер и дизайн.

И все пак, когато говорим за работа, то несъмнено ключовата дума е практичност! А  какво по-практично от чанта, която освен фиксираната къса дръжка, притежава и дълга презрамка за още по-голямо удобство.?Имайте предвид, че с наближаващия зимен сезон това би ви спестило много тревоги.

Друго нещо, на което е добре да обърнем внимание при избора на чанта за работа, е нейната големина. Ежедневната чанта трябва да отговаря на размера на вашия таблет, лаптоп или папка със стандартен размер А4. Особено подходящи са чанти с голям или среден размер или така наречените „класически чанти”, които най-често са с изчистен дизайн и подхождат страхотно на всеки офис аутфит, защото освен да побира всички нужни вещи, чантата трябва да ви придава елегантност и професионализъм.

Относно цвета, той зависи от средата, в която работите и от вашия собствен стил, разбира се. Определено няма да сгрешите, ако заложите на едноцветни класически модели, а черното си остава фаворит в тази област. По-смелите дами, които искат да раздвижат скучния офис дрескод, могат да експериментират с по-ярки цветове чанти.

Относно мястото за избор на дамска работна чанта, винаги може да отскочите до някой близък до Вас магазин и да разгледате асортимента там, напоследък обаче все повече дами ни се оплакват, че предлагането в повечето магазини е доста сходно. Еднакви модели в повечето, най-често внос от Турция. Не е лош вариант като алтернатива, а според някои дори и първи избор – онлайн пазаруването. Винаги може да разгледате моделите в интернет и да изберете подходящ за Вас. Там е и по-лесно да сравните цени и дизайни, на спокойно и уютно място – в комфорта на дома Ви. Ако търсите препоръка за онлайн магазин за дамски чанти смело можем да Ви предложим – NovaChanta.com. Нов сезон – нова чанта! Няма да сгрешите!

Каквато и ежедневна чанта да изберете, мили дами, бъдете сигурни, че тя е удобна, побира всичките ви нужни вещи, в това число и работни материали, и подхожда идеално на вашата визия!

Be the first to comment

Leave a Reply